top of page
atelierdehoefstal_glas_objecten.jpg

Workshops

20200222_150913.jpg

Atelier de Hoefstal heeft de keus uit 2 soorten workshops in verschillende niveaus.

 

Workshop glaskralen maken

Workshop glasfusen

sieraden3.jpg

Workshop glaskralen maken

Cora geeft alweer ruim 10 jaar workshops in glaskralen branden. Om de passie en kunde voor haar hobby door kunnen geven aan andere enthousiastelingen vindt zij geweldig.

Een workshop glaskralen branden kan met 1 of 2 personen tegelijk.

Er zijn 2 verschillende niveau's: beginner en gevorderd.

De prijs van een workshop van ca. 3 uur is 60,- euro per persoon. Hierbij zijn koffie/thee en iets lekkers en alle materialen inbegrepen.

 

U maakt tijdens een workshop meerdere kralen, deze gaan na het branden direct in een speciale oven om gecontroleerd af te koelen. U kunt de gemaakte kralen daarom ook niet direct meenemen maar ze kunnen de volgende dag worden afgehaald of op verzoek worden toegestuurd.

20200220_133642.jpg
Anker 2
Anker 1

Workshop glasfusen

Wij geven workshops glasfusen, dit doen we op maat. De workshop wordt namelijk vooraf met u doorgesproken om te bepalen op welk niveau de workshop wordt gegeven en welke werkstukken er worden gemaakt. De ovens die wij hiervoor gebruiken zijn divers en verschillend in te zetten. Kiest u er voor om een fullfuse werkstuk en daarnaast een tackfuse werkstuk te maken, dan is dit mogelijk. Na een afkoelperiode van ongeveer 12 uur streven wij ernaar om u een gebruiksklaar werkstuk mee te geven of in voorafgaand overleg aan u toe te zenden.

Een workshop glasfusen kan met 1 of 2 personen tegelijk.

Er zijn 2 verschillende niveau's: beginner en gevorderd.

De prijs van een workshop van ca. 4 uur is 80,- euro per persoon. Hierbij zijn koffie/thee en iets lekkers en alle materialen inbegrepen.

U maakt tijdens een workshop 1 of soms 2 objecten, deze gaan na samenstellen in een speciale oven om te fusen of tackfusen en daarna gecontroleerd af te koelen. U kunt uw werk daarom ook niet direct meenemen maar kunt het 12 uur nadat de werkstukken in de oven zijn gegaan afhalen of op verzoek wordt het toegestuurd.

Contact

Jacoba van Beierenstraat 16

4472BC 's-Heer Hendrikskinderen

Email:  atelierdehoefstal@gmail.com

Openingstijden

Altijd even een afspraak maken

HELP

Klik hieronder voor onze socials:

  • Facebook Atelier de hoefstal
  • Pinterest Atelier de Hoefstal
  • Instagram
bottom of page